Zautomatyzowanie procesu produkcji, mycia i dezynfekcji gwarantuje uzyskanie produktów o najwyższej jakości. Laboratorium czuwa nad prawidłowym przebiegiem poszczególnych procesów i etapów produkcji, co w połączeniu z kontrolą surowca i sprawdzeniem wyrobu gotowego daje nam pewność że zakład opuszczą tylko produkty spełniające najwyższe wymagania jakościowe.
Płynna pasteryzowana masa jajowa jest jednorodnym produktem otrzymywanym z wybitej treści świeżych jaj kurzych w całości pozbawionych wszelkich zanieczyszczeń stałych. Jeden kg masy odpowiada około 19 sztukom jaj kurzych o wadze 60g.
Produkt gotowy powstaje w wyniku:
W zależności od rodzaju produktu i opakowania okres przydatności produktu do spożycia jest następujący:
Piekarnictwo, cukiernictwo, ciastkarstwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne, produkcja majonezów i sosów, produkcja alkoholi kremowych, wyroby lodziarskie, wyroby farmaceutyczne.
Oświadczamy, że wyroby firmy Fermy Koźlakiewicz są wolne od organizmów genetycznie modyfikowanych.
Oświadczamy, iż produkty firmy Fermy Koźlakiewicz nie są poddawane napromieniowaniu ultrafioletowemu i jonizującemu.
Płynne żółtko jest jednorodnym produktem otrzymywanym z wybitej części treści świeżych jaj kurzych (żółtko) pozbawionej wszelkich zanieczyszczeń stałych. Jeden kg żółtka odpowiada żółtku z około 56 jaj kurzych o wadze 60g.
Produkt gotowy powstaje w wyniku:
W zależności od rodzaju produktu i opakowania okres przydatności produktu do spożycia jest następujący:
Piekarnictwo, cukiernictwo, ciastkarstwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne, produkcja majonezów i sosów, produkcja alkoholi kremowych, wyroby lodziarskie, wyroby farmaceutyczne.
Oświadczamy, że wyroby firmy Fermy Koźlakiewicz są wolne od organizmów genetycznie modyfikowanych.
Oświadczamy, iż produkty firmy Fermy Koźlakiewicz nie są poddawane napromieniowaniu ultrafioletowemu i jonizującemu.
Płynne białko jest jednorodnym produktem otrzymywanym z wybitej części treści świeżych jaj kurzych (białko) pozbawionej wszelkich zanieczyszczeń stałych. Jeden kg płynnego białka odpowiada białku z około 29 jaj kurzych o wadze 60g.
Produkt gotowy powstaje w wyniku:
W zależności od rodzaju produktu i opakowania okres przydatności produktu do spożycia jest następujący:
Temperatura 0-4°C, po otwarciu produkt należy zużyć w ciągu 48 godzin
Piekarnictwo, cukiernictwo, ciastkarstwo, produkcja makaronów, wyroby garmażeryjne, produkcja majonezów i sosów, produkcja alkoholi kremowych, wyroby lodziarskie, wyroby farmaceutyczne.
Oświadczamy, że wyroby firmy Fermy Koźlakiewicz są wolne od organizmów genetycznie modyfikowanych.
Oświadczamy, iż produkty firmy Fermy Koźlakiewicz nie są poddawane napromieniowaniu ultrafioletowemu i jonizującemu.